• 1200 γρ. (ΓΙΩΤΗΣ για όλες τις χρήσεις) Αλεύρι • 8 Αυγό(ά) • 150 γρ. Βούτυρο γάλακτος • 3 φακελάκια Βανίλια(ες) • 3 κουτ. γλ. ανθρακική αμμωνία • 400 γρ. Ζάχαρη • (όσο πάρει) Γάλα • 1 Αυγό(ά) Τρόπος παρασκευής Βάζετε το αλεύρι σε μπολ. Ζεσταίνετε το βούτυρο και το ρίχνετε στο αλεύρι. Τρίβετε με τα δάχτυλα σας το αλεύρι με το βούτυρο. Σε μπολ χτυπάτε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη, να
Tidak ada komentar:
Posting Komentar